Szakmai felkészültség

A társasházkezelést megelőzően ingatlanok komfortosításával, átépítésével és felújításával foglalkoztam. Ezért műszaki tapasztalatom is van . Továbbá ingatlan értékbecslőként és társasházkezelőként műszaki tanulmányokat is folytattam.


Az idők során kezeltem már panel , régi építésű klasszikus belvárosi , új építésű, és lakóparki társasházakat egyaránt . Ezek mindegyikének egyedi sajátosságai vannak . Mind lakó összetételt mind pedig a műszaki adottságokat és állapotot illetően.


Végzettségeim:

 

  • érettségi
  • ingatlan értékbecslő
  • társasházkezelő
  • Pécsi Tudomány Egyetem jogi karán Jogi asszisztens szakon végeztem (felsőfokú végzettség)
  • Pázmány Péter katolikus egyetem jogi karán jogász szak

 

A fentiekből is kitűnik, hogy igyekszem a megszokott társasházkezelői felkészültségen túl olyan tudásra szert tenni amivel többet, jobbat nyújthatok az általam képviselt társasháznak. Mivel jogi tanulmányokat is folytattam ezért olyan jogi feladatokat is el tudok látni amihez más esetekben már jogi szakemberhez kell fordulni a társasháznak . Ez pedig alkalmanként természetesen nem kevés plusz kiadást jelent a közösségnek . Az említett feladatok ellátásárét nem áll szándékomban magasabb képviseleti díjat felszámítani . Így a képviselt társasháznak nem kell ügyvédi díjat sem fizetni olyan jogi képviselet ellátásáért amiért ma még komoly pénzeket kell fizetniük a tulajdonosoknak.

 

 

Szándékom szerint remélem sikerült tudatni önnel mint érdeklődővel, hogy az általam vezetett Társasház közös képviselő Kft. a társasházkezelés piacán lévő versenyben, a minőségi szolgáltatással és a maximális szakmai felkészültséggel igyekszik jobb szolgáltatást nyújtani a versenytársakénál.


Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni a Társasház közös képviselő Kft. szolgáltatását illetően, kérem keressen meg. Örömmel veszem megkeresését csupán érdeklődés esetén is.


Számítok megtisztelő bizalmára!