Szolgáltatások társasház kezelés

A néhány társasházkezelő vállalkozástól eltérően, nem csak a megválasztásomkor látnak illetve az éves közgyűlés alkalmával. Én magam személyesen végzem a társasház ügyintézését és üzemeltetését. Természetesen a munkám végzéséhez munkatársakra van szükségem. De a társasházzal a személyes kapcsolatot én tartom, és az ügyintézést is személyesen végzem. A munkatársak támogató részfeladatokat végeznek a részemre.
Az ő feladatuk is nagyon fontos és nélkülözhetetlen.


A számlák kifizetése bankon keresztül történik , kivéve azt ahol csak kp.-ban lehet kifizetni az adott számla összegét . Ez minimális tételt képvisel akár éves akár havi szintre lebontva.


Az általam használt társasházi program által az egyéni igényeknek megfelelő variációjú és részletezésű kimutatásokat tudok nyújtani . A kimutatások által könnyebben nyomon követhetőek bizonyos kiadások, elszámolások.


Minden tulajdonos részére - előzetes időpont egyeztetést követően - biztosítani tudom a társasház könyvelési és egyéb dokumentumaiba történő betekintést.

 

Társasház közös képviselete

 

0-24-es elérhetőség, hiba elhárítás

 


Az évek alatt is és jelenleg is folyamatosan igyekszem jó kapcsolatot kiépíteni olyan vállalkozókkal akik megbízható, minőségi és megfizethető munkát végeznek a társasház részére. Köztudottan kevés anyagi forrás áll a legtöbb társasház részére . Ezért azt a kevés rendelkezésre álló pénzt is a lehető legjobban kell beosztani . Nincsenek olyan vállalkozók akikhez kifejezetten ragaszkodom . Sőt ! Örülök ha a társasház által javasolt személyek, vállalkozók is részt tudnak venni a munkálatok végzésében.

 

A törvényben előírt műszaki felülvizsgálatok elvégeztetését is biztosítani tudom az általam javasolt vagy a közösség által preferált szakember bevonásával .

 

A teljesség igénye nélkül :

  • Gázhálózat időszakos felülvizsgálata
  • Érintésvédelmi vizsgálat
  • ÉMI vizsgálat

Társasházak műszaki felülvizsgálata

 

 

Vállalásaimhoz hozzá tartozik az önkormányzati és egyéb pályázatokon való részvétel .
A pályázat elkészítésének nincs külön díjazása.


Biztosítókkal személyes kapcsolatom van kiépítve.


Reklámozó cégekkel is kapcsolatban állok. Ez az épület fekvésétől függően szóba jöhető lehetőség , amiből a társasház profitálhat.


Budapest több önkormányzatának egyes osztályain, - pl. építési osztályok - jártasságom van az ügyek hatékonyabb elintézésében.

 

Nincs két egyforma társasház. Minden társasháznak egyedi sajátosságai vannak.
Ezért az egyedi elvárásokat és kéréseket is igyekszem teljesíteni . Ennek csak egy határa van, a szabályok betartása. Természetesen a szabályokat a többségi közösség érdekeinek, akaratának megfelelően igyekszem érvényre juttatni. Személyes megbeszélés után a társasházra szabottan tudok feladatokat vállalni.